Verzending en bezorging

Gratis verzending binnen Nederland, België en Luxemburg

Wanneer de waarde van uw bestelling meer is dan € 10,- , wordt deze gratis verzonden binnen Nederland, België of Luxemburg. Is de waarde van uw bestelling lager? Dan worden de exacte verzendkosten vermeld tijdens het afronden van uw bestelling.


Levertijd

IVOL streeft ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Wanneer u uw bestelling op werkdagen vóór 17.00u plaatst, dan zal deze (indien voorradig) nog dezelfde dag verstuurd worden. Dit geldt alleen wanneer u kiest voor één van de volgende betaalmethoden: iDeal, PayPal, Tikkie, Bancontact, Creditcard, Afterpay Belfius, KBC, ING Homepay of Op rekening. Betaalt u per overschrijving dan zal de verwerkingstijd 1 tot 3 werkdagen bedragen. Bestellingen geplaatst na 17.00u, in het weekend en op feestdagen zullen de eerst volgende werkdag verwerkt worden.

Sommige producten in ons assortiment zijn niet direct leverbaar, denk aan maatwerk producten of tijdelijk niet voorradige artikelen. De verwachtte levertijd staat altijd duidelijk aangegeven bij ieder product. Wij dragen er zorg voor om de vernoemde levertijd zo strikt mogelijk na te leven.


Bezorging

Voor de bezorging van bestellingen maken wij gebruik van verschillende bezorgdiensten. Kleine pakketten worden verzonden met DPD en DHL en grote zendingen worden door een transportbedrijf afgeleverd. U ontvangt een e-mail van ons op de dag dat uw bestelling verzonden wordt. In deze e-mail leest u door welke bezorgdienst uw pakket geleverd zal worden.


Bezorging door DPD en DHL (Standaard pakketten)

Heeft uw pakket goed handelbare afmetingen zoals een klein whiteboard (max. 90x120 cm), bureaustoel of een stuurslot, dan zal deze in de regel verstuurd worden met DPD of DHL. Dit zijn landelijke bezorgdiensten met zeer goede reputaties. U ontvangt nadat uw pakket door ons is ingepakt een e-mail met een trackingnummer waarmee u de zending kunt volgen. Bij bezorging met DPD ontvangt u op de ochtend van levering nog een e-mail met een tijdsindicatie en opties om een bezorging nog aan te passen

In de onderstaande tabel kunt u zien wanneer u uw pakket kunt verwachten.

Voor 17.00u besteld op 1e bezorgpoging 2e bezorgpoging
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Maandag
Vrijdag Maandag Dinsdag
Weekend Dinsdag Woensdag

Bezorging door van Spreuwel Transport (Afwijkende formaten en pallet transport)

Heeft uw pakket grotere afmetingen, zoals een groot whiteboard (vanaf 90x120 cm), trapleuningen of zware rubber rollen, dan zal het door transportbedrijf van Spreuwel geleverd worden. Van Spreuwel is een zeer betrouwbare transporteur die gespecialiseerd is in vervoer van breekbare en moeilijk vervoerbare goederen.

U ontvangt van deze transporteur een e-mail met een tijdspanne van 3 uur waarin uw bestelling wordt geleverd.


Internationale verzending

IVOL verstuurd naar veel landen binnen Europa. In het onderstaande overzicht kunt u zien naar welke landen en wat voor tarief er wordt gehanteerd. De eventuele totale verzendkosten worden berekend in de kassa.

Nederland, België, Luxemburg
Gratis verzending vanaf €10 (daaronder vast tarief van €5,-)

Duitsland
Gratis verzending

Oostenrijk
Vast tarief €12

Frankrijk, Engeland
Gratis verzending vanaf €25 (daaronder vast tarief van €12,-)

Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden, Zwitserland
Verzendkosten worden berekend in de winkelwagen